ב- SuperStudio הציגו את התערוכה Forms of Movement של סטודיו ננדו והמעצב המופלא אוקי סאטו. אם צלחת את התור הארוך, שהשתרך בפתח התערוכה זכית להיכנס למסלול של אולמות חשוכים, כאשר התאורה מתמקדת על מספר מוצגים לבנים בלבד המדגימים סוגיה עיצובית כלשהי. סטודיו ננדו שוקדים על חקירת הצורה והפונקציה, לא פחות משהם מתעניינים במוצר עצמו. את המוצר הם מעצבים עבור החברות המסחריות, אבל התערוכה שלהם על עצמם היא על גבול התאורטי. התערוכה הזו ביררה למשל כיצד ניתן לעצב רוכסן שנפתח ל-3 או 4 כוונים.
ישנם 10 מקרי חקר כאלה וכל אולם נפתח באייקון המסביר את הפעולה הנחקרת כיצד לעצב רוכסן הנפתח ל-3 או כיצד לעצב ווילון עם תאים פוטואלקטריים, אשר יפתח וייסגר בהתאם לכמות האור בחוץ, ובנוסף שיהיה לו מראה של שדה פרחים.
סרטון על פרחים
וכרגיל אצל ננדו, המשחק שבין האור והצל, בין הגוף וההשתקפות שלו. ברגישות יפנית אופיינית ישנה התייחסות לחומר ולאשליית החומר באופן שווה. האין חשוב ממש כמו היש. לגוף אין היתכנות בלי הרווח שמפריד אותו ממה שסובב אותו. שולחן עגול שחלקו ארוג בשתי וערב מואר כך שהשתקפות הצל שלו יוצרת דוגמה על גבי הרצפה הלבנה.
או משחק בין קוים ישרים וקשיחים למשטחים מעוקלים וגמישים.
ואז הגענו לאולם המקסים ביותר העוסק בזמן או איך ממחישים זמן.
שעון החול המסורתי מעביר חול ממיכל למיכל בקצב קבוע, שמאפשר לנו למדוד את הזמן, אבל ניתן לעשות שינויים בקונספט הזה, שימחישו דברים אחרים כמו: חלוקת הזמן ממיכל אחד לשני מכלים במחצית הזמן.
החדר כולו נראה כמו אוקיינוס קסום
ההפתעה המתוקה ציפתה לנו בסוף, כאשר אוקי סטו יצא מהאולם ובחביבות האופיינית לו התייצב לצילום עם המעריצות.